Blog

IMG-20170428-WA0000

Trajnim në: “Si të ndezësh fitilin e motivimit të nxënësit”

Më datë 27 Prill 2017, në orën 16:30, në ambientet e Hotel DORO u zhvillua një trajnim me temë Si të ndezësh fitilin e motivimit te nxënësit që nuk kanë dëshirë për mësim. Trajnimi u mbajt nga Z. Bernard Zeneli, i  cili diskutoi për rreth dy orë me 100 mësues të shkollave të qarkut Tiranë. Ndarja e eksperiencave dhe identifikimi i teknikave të reja për të motivuar nxënësit ishin edhe output-et e këtij trajnimi.

BANNER monitor 1

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.