Blog

fff

Trajnim në: “Biznes dhe Tregëti”

Më datë 14 Prill 2017, në orën 10:30, në ambientet e Godinës së Inovacionit u zhvillua një trajnim me temë “Biznes dhe Tregëti”. Ai u mbajt nga lektoria e Universitetit Marin Barleti, Evis Kodra. Tema e trajtuar u ndoq me mjaft interes nga të rinjtë pjesëmarrës. Gjatë trajnimit, i cili u mbajt në gjuhën angleze, të pranishmit ishin mjaft aktiv me pyetje dhe diskutime.

BANNER monitor 4

 

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.