Blog

17886934_10210950426891535_167538475_o

“Kultura dhe Industritë Kreative: Dizajni Kreativ”

Më datë 12 Prill 2017, në orën 10:30, në ambientet e Godinës së Inovacionit u zhvillua trajnimi mbi Dizajnin Kreativ. Ky trajnim u mbajt nga Anjeza Llubani, pedagoge e brendshme në Universitetin Marin Barleti. Në trajnim morën pjesë studentë të apasionuar mbas arkitekturës, dizajnit, komunikimit, etj.

BANNER monitor 2

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.