News

20170427_125029
0

Trajnim në: “Vendim marrja ne biznes”

Më datë 20 Prill 2017, në orën 13:00, lektoria e Universitetit Marin Barleti mbajti një trajnim me fokus në rëndësinë që zë vendim marrja në bizneset e sotme. Aftësitë e liderit, menaxhimi, komunikimi dhe veçanërisht trajnimi i stafit, ishin ndër zërat e rëndësishme që vendim…

fff
0

Trajnim në: “Biznes dhe Tregëti”

Më datë 14 Prill 2017, në orën 10:30, në ambientet e Godinës së Inovacionit u zhvillua një trajnim me temë “Biznes dhe Tregëti”. Ai u mbajt nga lektoria e Universitetit Marin Barleti, Evis Kodra. Tema e trajtuar u ndoq me mjaft interes nga të rinjtë…

Foto
0

Trajnim në: “Eksperimente në Arduino”

Më datë 13 Prill 2017, në orën 14:30, në ambientet e Godinës së Inovacionit u zhvillua trajnimi në fushën e teknologjisë dedikuar instrumentave elektronikë, si oshiloskopi dhe gjeneratori i funksioneve. Gjithashtu, u demonstruan bazat e përdorimit të mikrokontrollorëve Arduino dhe dijet e nevojshme në programim….

17886934_10210950426891535_167538475_o
0

“Kultura dhe Industritë Kreative: Dizajni Kreativ”

Më datë 12 Prill 2017, në orën 10:30, në ambientet e Godinës së Inovacionit u zhvillua trajnimi mbi Dizajnin Kreativ. Ky trajnim u mbajt nga Anjeza Llubani, pedagoge e brendshme në Universitetin Marin Barleti. Në trajnim morën pjesë studentë të apasionuar mbas arkitekturës, dizajnit, komunikimit,…